Werken bij SEDN

SEDN is de grootste zelfstandige aanbieder van eerstelijns beeldvorming in de provincie Groningen. Wij voeren al 10 jaar röntgen, echo, dexa en infiltraties uit voor honderden huisartsen in de regio. Er is een hechte samenwerking met de regionale ziekenhuizen voor de keten zorg en ook de 1,5 lijnsdiagnostiek.

Bedrijfsprofiel

SEDN staat voor Stichting Eerstelijns Diagnostiek Nederland. Als organisatie ondersteunen wij al 10 jaar de eerste lijn in het noorden met medisch specialistische zorg op het gebied van röntgen, echografie, botdichtheidsmetingen en infiltraties.
Wij zijn thans gevestigd op 4 locaties. Ons team bestaat uit 10 radiodiagnostisch laboranten en baliemedewerkers, 6 echo laboranten en 2 physician assistants, een HR-office manager en 6 radiologen.

Omdat wij een groeiende organisatie zijn, zijn wij regelmatig op zoek naar:

Echografisten en Röntgenlaboranten

 

SEDN is een jong en dynamisch bedrijf. Wij bieden je de mogelijkheid om inspraak te hebben in de processen, waarmee je samen met je collega`s een fijne en stabiele werkplek creëert. De informele en gezellige werkomgeving gaat uitstekend gepaard met de hoge mate van zelfstandigheid en professionaliteit. Bij SEDN staat de patiënt centraal. Gastvrijheid en een correcte bejegening is een van de speerpunten.

Ben je enthousiast geraakt om ons team te komen versterken, stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar Dhr. D. Bakker (Medisch directeur SEDN).

SEDN heeft vestigingen in Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Veendam en Delfzijl.

Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Telefonisch bereikbaar

ma. t/m vrij. van 8.00 – 12.00 uur
en van 12.30 – 16.30 uur
 

Algemene nummer

tel. 088 744 3000 (gratis)

Openingstijden

ma. t/m vrij. van 8.00 – 16.30 uur
 

Volg ons:

Call Now Button