Werken bij SEDN

SEDN is de grootste zelfstandige aanbieder van eerstelijns beeldvorming in de provincie Groningen. Wij voeren al 10 jaar röntgen, echo, dexa en infiltraties uit voor honderden huisartsen in de regio. Er is een hechte samenwerking met de regionale ziekenhuizen voor de keten zorg en ook de 1,5 lijnsdiagnostiek.

Wij zijn thans gevestigd op 4 locaties. De hoofdlocatie is de stad Groningen en daarnaast hebben we vestigingen in Hoogezand, Veendam en Delfzijl. Op alle locaties is röntgen en echografie aanwezig en worden ook infiltraties uitgevoerd. Ons beeldvormend team bestaat uit 10 röntgen laboranten, 6 echolaboranten, een physician assistant MSK en 6 radiologen.

Momenteel zijn wij op zoek naar een

Echolaborant Fulltime of Parttime (0,2 tot 0,8 fte)

Functieomschrijving

 • Het zelfstandig verrichten van echografisch onderzoek ten behoeve van het vaststellen en/of vervolgen van een diagnose bij een patiënt door de radioloog;
 • Het verrichten van alle voorkomende echo-onderzoeken, in ieder geval abdominale echografie, musculoskeletale echografie is een pre maar geen noodzaak;
 • Een flexibele inzet op verschillende locaties.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een MBRT diploma of bent bevoegd radiodiagnostisch laborant;
 • Je bent in het bezit van de post-HBO opleiding Echografie;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als echolaborant;
 • Je kunt geheel zelfstandig alle handelingen behorende bij de echo-onderzoeken uitvoeren;
 • Je stelt de juiste prioriteiten en bent stressbestendig;
 • Je bent nauwkeurig en stelt hoge kwaliteitseisen;
 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Bereidheid tot reizen in de noordelijke regio.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuk team waarin je kunt groeien en jouw inbreng erg welkom is. Je bent werkzaam op verschillende locaties. Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden en je draait geen weekenddiensten.

We houden van een informele en gezellige werkomgeving, iedereen is gelijkwaardig en kan meedenken en input leveren voor onze werkprocessen. Je bent in hoge mate professioneel en zelfstandig maar je collega’s en radiologen zijn altijd laagdrempelig beschikbaar voor overleg, we zijn niet voor niets een team.

Binnen SEDN zijn altijd mogelijkheden om te groeien of te specialiseren. Een van onze echolaboranten wordt thans opgeleid tot PA in samenwerking met de Hanzehogeschool.

We schalen je in volgens functiegroep 55 van de ziekenhuizen en volgen als organisatie de Cao Ziekenhuizen. Bij goed functioneren krijg je er elk jaar een periodiek bij. We houden rekening met je huidige salaris waardoor je altijd gelijkwaardig of hoger uitkomt dan in je huidige job.

We hebben een regeling voor je reiskostenvergoeding en ook onbetaald verlof kan besproken worden. Een van onze medewerkers heeft thans een kort sabbatical van 3 maanden opgenomen voor een lange reis. Ook dat is mogelijk binnen SEDN.

Ben je enthousiast geraakt om ons team te komen versterken, stuur dan jouw CV en sollicitatiebrief naar mw. M. Koehoren.

SEDN heeft vestigingen in Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Veendam en Delfzijl.

Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Telefonisch bereikbaar

ma. t/m vrij. van 8.00 – 12.00 uur
en van 12.30 – 16.30 uur
 

Algemene nummer

tel. 088 744 3000 (gratis)

Openingstijden

ma. t/m vrij. van 8.00 – 16.30 uur
 

Volg ons: